sábado, 8 de marzo de 2008

El Molin de la Pedrera (Cangues-Cangues d'Onis)


Como ya ta bien de tener el blogue escaeciu, nu ye asina, pero claro, cada vegada queden menos sitios que contar :-), voi entamar marzu con una entra que me presta asgaya. Bono, nos caberos tiempos dame por voltiar pel oriente, asina que n'un voltiu d'estos arimamosnos hasta Cangues, que ya sabeis que ye un pueblin prestosu, y bono, anque nun teniemos referencies, fuimos xintar al Molin esti, a la vera'l riu Güeña. Pues bien, el sitiu ta fenomenal puestu, amestando un ambiente tradicional con toques modernos, ye un d'esos sitios nos que tas afayizu namas llegar. Amas d'esto xintase perbien y tienen un comedor pa non fumadores nel que los guah.es puen tar bien agustu. Pa entamar escoyimos un cruxente d'ablanes con quesu cabrales que taba como pa llamber el platu (lo de la semeya), la verda que yera un entrante perorixinal. Dempues una ensaladina de bacallau afumao que tabe per bona y pa finar una furagañina del pinchu al llombu, que taba esquisita, un plizcu sosa, pero eso tien facil arreglu. Pa beber, un Terras Gauda 2007, bien fresquin y de postre un par de Pedro Ximenez. Alredor de 42€ persona ye un preciu que pue pagase pa un sitiu asina. Hala!! ya teneis un sitiu mas.

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